LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Mezei András jól is mert magát - de ki az a Mezei András?

❓ Ki a franc az a Mezei András - kérdezheti az olvasó.

Íme:

Mezei András 1930. december 23. — 2008. május 30. magyar író, költő és szerkesztő

❓ MIÉRT ÉRDEKES EZ?

Mert amikor olvastam tőle egy idézetet, azonnal kiszámoltam a kronobiológiai képletét. És kiderült, hogy valóban NEM ÖNFELÁLDOZÓ.

Íme az idézet:

➡️ "Azt hiszem, hogy nem vagyok önfeláldozó. Az életben azt tapasztaltam, hogy ha én nem törekszem mindenáron a magam javára, más mégúgy se fogja megtenni."

Tehát Mezei Mezei András azt álítja magáról, hogy magasabb az önzési értéke, mint az együttműködő értéke. Ő alkatánál fogva valóban inkább kapni szeretne, nem pedig adni. Ellentétben az Önfeláldozóval - aki akkor van jól, ha tehet a másik emberért.

És ez így is van, análkül, hogy ismerte volna a Kronobiológiát rájött erre. Ez egyáltalán nem egyértelmű. Az emberek nagy többsége egyáltalán nem tud igaz állításokat mondani magáról.

  • elképzeléseik vannak magukról

  • szeretnének valamilyenek lenni (Van, akik pont önfeláldozó akar lenni, mert szerinte az értékes.)

  • nem szeretnének valamlyenek lenni (Van, aki pont önfeláldozó nem akar lenni és azt kérdezi, hogy ki lehet ebből gyógyulni?)

Mióta ismerem a Kronobiológiát, szinte mindenkit kiszámolok. Nagyon sokat hozzáadott az életemhez.

📌 Az oldalunkon van kalkulátor. Számold ki a képletedet és nézd meg, hogy a narancssárga sorban az első érték nagyobb-e, mint a 2. Az első az önérvényesítő érték, a második a közösségi érték.

📌 Bármi jött is ki, az a jó neked. Azzal fogsz boldogulni és az segít kihozni magadból azt, ami miatt itt vagy a Földön.

📌 Semmi sem jó vagy rossz. Mindenkire szükség van. Rád is!

🔗 Ha meg akarod tanulni, akkor íme a lehetőség.

A Kronobiológiát bármikor megtanulhatod élőben és online is. Részleteket itt olvashatsz.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók