Blog

Blog

A szőke nő esete a férjével

A szomszédasszony mesélte a minap.  - Ne haragudj, hogy tegnap nem álltam meg veled beszélgetni.
 
Teljesen ki voltam borulva.  - Igen, meg akartam dicsérni az új frizurád. De mi történt?  - Ne is mond! A fodrászom azt ajánlotta, hogy nekem jobban állna, ha szőkére festetném a hajam. Nagyon illene a hideg nyár típusomhoz. Valójában annyira vágytam valami újdonságra, hogy nem sokat gondolkodtam. És ekkor történt a baj.
 
- Jaj, ne csigázz már!
- Nem tudom, mi ütött a férjembe, de pont akkor lépett be a fodrászüzletbe, amikor a fodrász törölte a hajamat. Rám nézett döbbenten, majd el kezdett ordítani velem, ott mindenki előtt. Azt mondta, ilyen fejjel haza se menjek többé. Porig alázott a többi nő előtt. Aztán elviharzott. Azt se tudtam meg, miért jött be az üzletbe.
Valahogy hazatámolyogtam. Aztán egyszer csak este lett és haza jött. Elnézést kért és megdicsérte a hajam. Tulajdonképpen jól áll - mondta.
- Te érted ezt?
- Szerintem ebben semmi meglepő nincs. Száz éve ismerlek benneteket. Kívülről tudom a Kronobiológiai képleteteket. 
 
Te egy rugalmas Klimatikus adottsággal születtél. Alig várod, hogy valami megújulhasson az életedben. Épp ettől könnyebbülsz meg, ha valami végre felülírja a régi megszokottat.  A férjed meg Konzervatív és épp a változást nem szereti. Főleg, ha nem készült fel rá. Erre egyszer csak meglát szőkén! 
 
Ő pontosan tudja, hogy mi a helyes, rendjén való - szerinte. Sok ítélete van arról, mi a helyes és a helytelen. El tudom képzelni, hogy a kiszőkített feleség a helytelen kategóriába esik nála. Sőt, erre a szenvedélyessége még rá is erősít, van ereje ezt szóvá tenni. Volt ereje lehordani, ott mindenki előtt, annyira nagy volt az igazságérzete.
 
- Valójában én ismerem a Kronót, csak annyira elborította az agyam a megbántottság, hogy ezt végig sem gondoltam. Ezek szerint a férjem estére hozzászokott a színeváltozásomhoz? Köszönöm! Már nem is haragszom annyira rá. Sejtem, mit élhetet át, amikor meglátott.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében