Blog

Blog

A szolgáltatók kincsesládája – amit nem nyitnak ki

KI VAGYUNK ÉHEZVE A TANÁCSRA – egy masszőrnél, egy kozmetikusnál, egy ...
 
Az emberek ki vannak éhezve minden mondatra önmagukról.
 
Megfigyeltem, hogy amikor orvoshoz, masszőrhöz megyek, alig várom, hogy mondjon valamit. Mit lát, mit tehetnék magamért? Ugyanígy a talpmasszőrnél, fodrásznál is arra kíváncsiak az emberek, hogy a masszőr mit vesz észre? Tud-e tanácsot adni? Jaj, a kozmetikust ki ne hagyjam!
Ám az említett szolgáltatók nincsenek erre felkészülve. Ami még ennél is rosszabb, hogy nincsenek tudatában mekkora lehetőség hever előttük. Egy információra éhező ember, aki meg szeretne magáról tudni valamit.
 
Olykor elakad az ember az életében. Ilyenkor minden szó, vagy megoldás jól jön. 
 
Hozzám azok jönnek el, akik már tudatában vannak a problémájuknak. Sőt, akik nyitottak a spirituális módszerekre. De fodrászhoz, körmöshöz, masszőrhöz világnézettől függetlenül járnak. Ezért az ő felelősségük és lehetőségük sokkal nagyobb. Nekik igenis fontos lenne érteni egy kicsit mélyebben is az emberhez. 
 
Gondolj csak bele! 
  • A kezedbe adja a kezét, testét, a talpát, ...
  • és nyitott, dumcsizik, … és kíváncsi magára.
Persze, látod a bőrét, a haját a talpát. Adhatsz tanácsot neki az állapota alapján. DE! Tűpontos személyiség elemzést és életviteli vagy kapcsolati tanácsot is adhatnál neki, ha ismernéd a Kronóját. ... vagy a gyerekéét... vagy a párjáét...
 
Tapasztalatom szerint úgy kell kihúzni a szolgáltatóból az infót. Úgy kell kérdezgetni. 
Persze lehet ez a fásultság is, de többnyire csak egy-két szakmai instrukciót adnak és aztán csacsognak. De mi értelme ennek?
 
Pedig mekkora kincsesbánya lenne, ha ismernék, hogy kin dolgoznak.  Tudnák, hogy kell beszélni vele, hogy kell hozzányúlni, bánni vele, … Ha szeretnél a vendégeiddel jól bánni és valódi instrukcióval ellátni, akkor érdemes megtanulni hozzá a Kronobiológiát. Akkor lesz egy plusz információd arról, hogy pl. miért húzza meg újra és újra az izmát, vagy miért érzékeny annyira a gyomra és hogyan lenne érdemes táplálkoznia. … Tudnád mennyi infót visel el és azt hogyan mondd el neki. És ennél jóval többet is.
 
Ha megtanulnád, az online tanfolyam mindig itt van neked.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében