Blog

Blog

A te cicád / kutyád milyen temperamentummal született?

Az állatoknak is van Kronója. Ha tudnád, milyen temperamentummal született, akkor tudnál "jól" bánni vele. Sokan kételkedtek a fenti kijelentésben, de a sok száz visszajelzés igazolta az állítást.
 
Elbizakodottság azt gondolni, hogy csak az ember rendelkezik temperamentummal.
 
Aki a Földre született, arra mindenkire hat a születése pillanatában a Föld energetikai állapota. Amikor beérkezel a Föld rendszerébe, akkor azt az energetikai töltöttséget fogod felvenni, amivel aznap a Föld rendelkezik.
A bolygónkra nyugodtan tekinthetsz úgy, mint egy bioritmussal bíró élőlényre. A fizikai, érzelmi és intellektuális állapota folyamatosan és ritmikusan hullámzik. Ebből a hullámzásból származik az ember biológiai ritmusa is.
 
Valamilyen oknál fogva az asztrológia sokkal jobban elterjedt a világon. Az egy ősi tudomány és természetesnek vesszük, hogy a naprendszerbe érkezve az égi állás egész életünkre útmutatóként szolgál számunkra. Amikor a horoszkópunkat nézzük, akkor a Földről nézünk fel az égre.
 
De nem csak a naprendszerbe érkezünk meg, hanem a Földre is. A Kronobiológia a Föld szempontjából vizsgálódik. Így már ugye milyen evidensnek hangzik. Mégis egy fiatal tudomány a Kronó.
 
További izgalmas tény, hogy minden élőlénynek van Kronója, vagyis akár a kisállatodnak, a cicádnak, a kutyádnak és a lovadnak is. A bármikor kiszámolhatod.
 
 
A gazdiknak hasznos támpont, hogyan bánjanak az állatkájukkal
 
Nekem nincsen se kutyám, se macskám, de az ismerőseimnek van. Rendszeresen kiszámoltatják velem a Kronobiológiai képletüket. Így a gazdi tudja, hogy hogyan bánjon a kis kedvencével. Az egyik lustácskába lesz és igényli a kényelmet. (pl. mimózikus) A másik szereti, ha mindig ugyanúgy zajlanak a dolgok és kiszámíthatóan élhet a gazdájával (konzervatív). A harmadik örök kalandozó és mindenbe beleszagol, mindent kipróbál. (pl. hélikus és szenvedélyes) A negyedik nem osztozik semmin és ő lesz otthon a főnök. (önérvényesítő) ...
 
Akárcsak az embereknek nekik is 8 féle fizikia, 6 féle érzelmi, és 8 féle szellemi beállítottságuk van. És ezek számtalan kombinációja.
 
Bár hiszek abban, hogy a kis kedvencek sokszor a gazdi helyett betegszenek meg és adnak némi haladékot, hogy a gazda megijedjen és rendezze a sorait. De sokszor amiatt betegszenek meg, mert nem élhetnek a saját temperamentumuknak megfelelően.
 
Van, aki szereti, ha nyúzzák, dögönyözik. Mások a csöndet igénylik. Az egyik akkor egészséges, ha hangoskodik, a másik akkor, ha kettőt se vakkant. Ugye, milyen jó lenne, ha rendelkeznék egy kezelési útmutatóval?
 
Mit kell tudni az állatod Kronobiológiai képletéhez?
 
A születési dátumát. Ez olykor megvan, máskor lehetetlen kinyomozni.
 
Egy aranyhal vagy egy tarantula pók esetében - ki tudja? De egy ló vagy egy törzskönyvezett kutya esetében többnyire rendelkezésre áll a születési dátum.
Ennek ismeretében már csak használnod kell a kalkulátorunkat és elolvasnod az elemzést. Az állatodról rendelhetsz elemzést az elemzésvarázslóban. És kiszámolhatod az állatodhoz fűződő sorstani kapcsolatodat is a kapcsolati kalkulátorban. De akár - ha több állat gazdija vagy - akkor az ő egymáshoz fűződő viszonyukat is megnézheted. Kinek kivel van dolga?
 
Az is előfordulhat, hogy a kedvenc kutyusodról eddig azt hitted, hogy hozzád jött, de könnyen kiderülhet, hogy a pároddal sokkal több dolga van. Ugye milyen izgalmas!
A kapcsolati kalkulátor már nagyon extra funkció, ennek használatához előfizetőnek kell lenned.
 
Írok majd egy olyan esetről is, ahol egy hölgy a kronója alapján választotta ki a kiskutyáját a tenyésztőnél, de aztán történt valami és ...

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében