Blog

Blog

Aki eladja a homokot a sivatagban

Egy társasház udvarában történt a múlt nyáron. Az erős, határozott adottságú Peti lelkesen építkezett az udvar egyik szögletében az ablakuk alatt. Természetes kisugárzása és fontosságának súlya maga köré vonzotta a szomszéd gyerekeket. 
 
Aki építkezőset akart játszani vele, annak néhány forintot be kellett adnia, hogy részesedést szerezhessen a telekből. A kisfiú játék pénzt, építőkockát és igazi pénzt is elfogadott. Aztán ezeken a pénzeken a bátyjától építőkockákat vásárolt. Később kisautókat és egyéb felszereléseket is vett a lakóparkjához. Aztán pedig eladta a gyerekeknek a felparcellázott területeket. Attól függően, hogy melyik milyen fekvésű volt, a legtöbbet fizető gyerekek kapták a legjobb helyeket.
 
Anyukája csodálkozott, hogy az összes gyerek az ablakuk alatt nyüzsög. Nem is tudta, hogy olykor itt valódi pénzek is gazdát cserélnek. Peti úgy bukott le, hogy becsöngetett hozzájuk egy szomszéd kisgyerek és el akart adni egy csomag papírzsebkendőt az anyukának, hogy legyen pénze beszállni Peti üzletébe. Tulajdonképpen mindenkinek lehetett volna egy saját parcellája a közös udvaron, de Peti kijelentette, hogy ez egy elsőrendű ingatlan az ablakuk alatt. Tehát senkiben fel sem merült, hogy máshol építkezzen. 
 
Az édesanyja akkor nyugodott meg és végül nem vitte el tanácsadóhozhoz a gyerekét, amikor elmeséltem neki, hogy Peti nagyon jól hozza az adottságait. A Kronója szerint Peti egy igazi Raptorikus, Önérvényesítő alkat. Akkor működik jól, ha kezdeményez, írányít, üzletel, ...
 
Nagykorában valószínűleg szintén számos követőre fog találni az iskolában. Hangadó lesz szurkolásban, hallatszódni fog a hangja. Esetleg az iskolai csapatban ő lesz a csapatkapitány. Később a munkahelyén is felfigyelnek rá. A többiek sikeresnek fogják tartani. Ha megjelenik majd egy társaságban, emeli az összejövetel fényét és izgalmassá teszi a társaságot. 
 
 

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében