Blog

Blog

Az anya nő, az apa férfi, ... a Föld pedig a 3. szülőd!

Nem mindegy melyik pillanatban születtél a Földre
 
Erre sose gondolunk, pedig annyira természetes.
A csillagok állását nézzük a gyerek születésénél. És a Földet ki nézi?
A Föld helyében én még meg is lennék sértődve. "Viszem itt a hátamon mind a 8 miliárdat, ők meg a csillagokat fürkészik és mennek asztrológushoz."
Pedig legalább akkor hatása van a Földnek ránk, mint a 10 égitesteknek. Az égi planétákat én inkább jelzőrendszernek tekintem.
A Földnek viszont konkrétan a részei vagyunk. Ahogy ő működik, az hatással van ránk.
Az anya nő, az apa férfi, ... a Föld pedig a 3. szülőd!

 

Amikor megszülettél nem csak a szüleidtől kaptál géneket, hanem a Földtől is. Ő is ott volt a szülőszobában. Na nem úgy, mint apa vagy az orvos, hanem úgy, mint a környezet. Konkrétan beleszülettél a Földbe. Elhagytad a metafizikai világot és megtestesültél a Föld rendszerébe, bele a testébe. Ő kvázi a tested kiterjesztése.
Tehát, amikor világra jöttél és elhagytad anyukád testét, belecsatlakoztál a Föld energiarendszerébe és feltöltötted magadnak a Föld éppen aktuális energetikai állapotát. Annyi energiát kaptál tőle, amennyi a születésed napján ő maga is rendelkezett.
A Föld is egy élőlény

 

Akárcsak az embereknek, neki is van bioritmusa. Fizikai, érzelmi és intellektuális is. Néha kiáradó és terhelhető, néhány nap múlva visszahúzódik és megpihen.
Ahogy így hullámzik, lüktet, egyszer csak belép az újszülött. Fontos ez a pillanat!
A tökéletes időzítés

 

Nagyon pontosan választja meg a lélek a Föld rendszerébe való belépésének pillanatát.
iszen tudja, hogy az a pillanat 80-100 évre meg fogja határozni az erejét, a lelkületét és a gondolkodási típusát.
Tehát nincs véletlen pillanat, időzített szülés, ... Nem kellett volna máskor születnie senkinek. Ebben csak a tudatlanok hisznek.
TUDJÁTOK: Véletlenek azok vannak, csak nem véletlenül vannak.
Tehát a lélek egy olyan napon születik meg, amikor számára a legjobbak az energetikai feltételek. Tudja, mi kell neki és mennyi. Látja, hogy pl. március 16. jó lesz ebből a szempontból és akkor fog megszületni.
Ráhangolódik a Földre, letölti magának az energiákat az energiaközpontjain keresztül és kezdődik az út.
Nézzük, te hogyan mész az úton!
 

Vándorok vagyunk

 

Mindenki halad az életútján. És mindenki más tempóval. Egyesek rohannak előre, mások nekiindulnak és gyakran megállnak, megint mások egyenletesen kitartanak a célig. Csupán a sétatempó 8 féle lehet (de mégezt is lehet árnyalni és akkor lesz 23 féle vándor tempó).
 
FORESZTIKUS:  Nehezen indul el, kényelmes és drága cipőt vesz. De ha elindult, akkor egyenletesen kitart az út végéig.
 
KONZERVATÍV:  Nehezen veszi rá magát, de aztán kitartóan halad. Azért félúton ledől és szundikál egy kicsit. És ha arra jár egy kocsi, felkéredzkedik rá.
 
MIMÓZIKUS:  Lelkesen elindul, de hamar rájön, hogy nehéz a zsákja. Megpihen, csalódik magában. Elfogadja, ha valaki megsegíti. Mindig jön valaki segíteni és ezzel mindketten jól járnak.
 
KAMÉLIKUS:  Neki kell utitárs, mert lehet közben beszélgetni és szeret ráhangolódni a másik tempójára. Ő bárhogy tud menni, de délutánra azért elfárad. Nem is tudja, hogy valójában mi is az ő tempója.
 
KLIMATIKUS:  Ő is inkább mással együtt megy az úton. Lehet közben beszélgetni. Fontos számára, hogy legyen látnivaló és valami megtörje a gyaloglás monotonitását.
 
HÉLIKUS:  Ő kitartó vándor. Kitart az út végéig, de tud örülni a változatosságnak is, főleg ha találkozik útközben valakivel. A végén szívesen feladná, de csak ha monoton a táj.
 
LOBÉLIKUS: Ő indul el leggyorsabban. Sietősen felkapja a zsákját és nem érti, mások mit molyolnak. Ám a többiek hamar utolérik, mert félúton rájön, hogy elfáradt. Nem szívesen vallja be és a többieket okolja. Viszont nagy érdeme, hogy a kezdeti lendülete mindenkit indulásra sarkallt.
 
RAPTORIKUS: Ő egy menetelő gép. Szinte készülődés nélkül elindul, bírja a strapát. Ha megéhezik, fúj a szél, nehéz a terep, őt nem zavarja. Hiszen azért indult el, hogy megérkezzen.

Honnan tudhatod, hogy te mennyi erőt kaptál a vándorutadra?

Mindnyájan vándorok vagyunk. Az erőt a lábunkba a Földtől kaptuk.
A Kronobiológia épp ezzel foglalkozik. Ki mennyit kapott és hogyan osztja be.
Ha szeretnél úgy menni az életutadon, ahogy neked optimális, akkor számold ki a Kronó Kalkulátorral az egyes energiaközpontjaid feltöltöttségét.
Tudod! Egyik sem jó vagy rossz. Hiszen te tervezted el, mikor érkezz a Földre, hogy a terveidhez megfelelő mennyiségű és eloszlású energiát megkapd.
 
A módszert érdemes mélységében megtanulni. MEGYEK ÉS MEGTANULOM!
 
 

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Legyél büszke arra, hogy önfeláldozónak születtél!

Magas életenergiával élve sem könnyű

Ne akkor kapj észbe, amikor már elhagytak!

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében