Blog

Blog

Azonnal megveszed vagy inkább utánanézel?

Mindenki másképp vesz repülőjegyet
 
A minap az egy fiatal párral beszélgettem. Hamarosan elutaznak és repülő jegyet vettek.
A férfi - aki Harmonikus Vegyes szellemi adottságú - rákeresett a repülő jegyvásárlási lehetőségekre. Gyorsan talált egyet és már át is utalta az árát. A barátnőjének is meg szerette volna venni a jegyet, de az még minden oldalról meg akarta nézni a lehetőségeket. Egyre több oldalon kutakodott, összehasonlította az árakat, stb. Végül két nappal később jóval drágábban vette meg ugyanarra a gépre a jegyet.
 
A fiú panaszkodott, hogy a lány mindig túlgondolja és túlvariálja a dolgokat. Ő csak le szokott ülni a gép elé és öt perc alatt megveszi azt, amit feldob a rendszer.
 
Kiszámoltam a Kronobiológiai képletüket és egyből láttam, hogy a fiú harmonikus szellemi adottsággal született vagyis bárhogyan tud gondolkozni. Szinte egyfajta meditatív állapotban létezik – persze ő erről nem tud, hiszen ez a természetes neki. Mindig elsőre megtalálja a legjobb megoldást, mert a jelenben van és nem gondolja túl a feladatot.
 
Ezzel szemben a barátnője Produktív Vegyesként igényli, hogy számtalan verziót megnézzen, összehasonlítson, ő mindenre gondol. Excel táblázatokat készít, vagy más bonyolult megközelítést használ.
 
Amikor elmeséltem nekik, hogy külön-külön hogyan működik az elméjük, jót nevettek magukon és és megpuszilták egymást.
 
Könnyebb szeretni és elfogadni a másikat, ha értjük a működését. És így van ez saját magunkkal is. 
Ha készen állsz megismerni az embereket és leginkább magadat, akkor bármikor beíratkozhatsz az online https://mindenamikrono.hu/courseKronobiológia tanfolyamra.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Legyél büszke arra, hogy önfeláldozónak születtél!

Magas életenergiával élve sem könnyű

Ne akkor kapj észbe, amikor már elhagytak!

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében