Blog

Blog

Egy trükk, amivel munkára bírod

Viki férje gyakran húzódozik besegíteni a házimunkába. De van egy trükk, amivel Viki mégis rá tudja őt venni a feladat elvégzésére. Csupán megemlíti neki, hogy délelőtt itt járt az apja. - Képzeld, apád egészen elcsodálkozott, amikor megemlítettem neki, hogy fel fogod fúrni az új képtartót. - Ugyan már! Szerintem Ferinek fogalma sincs, hogy kell egy tiplit befúrni - mondta az apád. 
 
Ez mindig beválik. Ha ilyet hall, Feri egyből felugrik és nekilát.
 
Tudni kell, hogy Raptorikusok imádják próbára tenni a képességeiket. Szeretik a veszélyt, akár az olyan sportokat is, ahol más férfiakkal kell szembeszállni és farkasszemet nézni egymással. Ők bátran belevetik magukat a küzdelembe. Ez a Raptorikus nőkre is vonatkozik. Nem hiányzik belőlük kockázatvállalás, a gyilkos ösztön, a lehetőség megragadása. Ez akár a mai üzleti életben is jól jöhet. Őket nem bántja a kritika vagy mások érdektelensége. A nagyobb akadályok csak fokozzák a lelkesedésüket és a célt látják maguk előtt.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében