LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Ha nem illik rád a Kronó képleted

Ha nem illik rád a Kronó-képleted, az egy jelzés arra, hogy a legmélyebb önvalódra mennyi minden rárakódott már.

Hogy lehetséges ez?

A Kronobiológia  velünk született adottságokkal foglalkozik. Ez a tiszta energetikai állapot lenne a számunkra a legegészségesebb.

Erre rárakóik a védekezőrendszerünk: - ezt akkor fejlesztettük ki, amikor kiskorunkban elhittük, hogy úgy, ahogy vagyunk, nem vagyunk jók.

Erre rárakódik a neveltetésünk: - ami mondtak nekünk a szüleink, tanáraink, ... Megtanították az ő igazságukat, ahog yők tudták.

Erre rárakódnak a traumáink: - mindaz a sok dolog, ami történt velünk. Az pedig nem kevés!

Csoda, ha hasonlítunk arra, aminek születtünk!

Mit lehet tenni?

  • Első lépésben érdemes tisztázni, kinek is születtünk, mi a valódi vérmérsékletünk fizikailag, érzelmileg, szellemileg.

  • Aztán jöhetnek a feltárások, oldások különféle módszerekkel.

Tanácsadás vakon? Lehet, de minek?

Mi már több ezer embernek adtunk tanácsot és hihetetlen katarzisokban volt része a klienseinknek. De sose láttunk úgy neki a konzultációnak, hogy nem a Kronobiológiai képlettel kezdtünk volna.

- Ha egyedül jön az illető, akkor az ő képletét készítem el.

- Ha párkapcsolati témában érkezik, akkor mindkettőjükét. Sőt, ebben az esetben megvizsgáljuk a sorstani kapcsolatukat, illetve, hogy hogyan illeszkedik egymáshoz a kettőjük képlete. Mi a dolguk egymással, mi a nehezítés és mi a könnyítés a kapcsolatunkban.

- Olykor családrendszereket kell vizsgálni. A Kronobiológián keresztül nagyon könnyen átláthatóvá válik a család rendszere. A képletek alapján tudjuk, ki a terhelhető, ki az érzékenyebb. Ki lóg ki a sorból, ki az, akit nem értenek meg,...

- Illetve a hozzánk forduló szempontjából is rá tudunk nézni a család energetikai és sorstani összefüggéseire.

Hogyan is adhatnánk tanácsot bárkinek, ha nem tudjuk, hogy kinek adjuk azt a tanácsot. Biztosan csináltuk valahogyan a Kronobiológia előtt is, de ma már nem is szeretnénk arra visszaemlékezni.

A kalkulátor mindig ott van nekünk

Ami még nagy segítség, hogy a telefon mindig nálunk van és ha nem készültünk fel a hozzánk forduló emberből a találkozó előtt, akkor a születési dátuma alapján ott helyben is néhány másodperc alatt le tudjuk generálni a képletet. Valamikor régen kézzel számoltunk és az is nagyszerű volt, de magába rejtette a hibázás lehetőségét.

Most már biztos nem számolunk rosszul, mert a gép nem tud tévedni. :-)

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók