Blog

Blog

Hogyan csökkenthetjük a randizás költségeit?

Hogyan csökkenthetjük a randizás költségeit?
 
VÁLASZ:
  • Ha vannak ismereteink a másik félről és magunkról.
  • Ha tudjuk, hogy ki illik hozzánk.
  • Ha tudjuk, hogy mennyire vagyunk kompatibilisek a másik féllel.
  • Ha tudjuk, mitől olvadna el a másik.
  • ...
Ennek a tudásnak a birtokában kevesebb az olyan csetelés, akivel összeegyeztethetetlenek vagyunk. Ennek a tudásnak a birtokában kevesebb a felesleges és kínos vacsora.
 
MI A MÓDSZER?
 
A Kronobiológia fog ebben segíteni neked. Van rá alkalmazás a mindenamikrono.hu oldalon. Szerintem már láttad is. Minimalizálhatod a kudarcokat!
 
Ha érted a képleteket és elolvastad az elemzéseket magadról és a másik félről, akkor máris tudod, mennyire illenek egymáshoz az adottságaitok.
 
Ha nem, meg is tanulhatod a módszert. (Kattints a tanfolyamok menüpontra!)
Ha gyorsabb útra van szükséged, rendelj kapcsolati elemzést! Az online ismerkedés világában is eljön az idő, amikor személyesen kell találkoznia a két embernek. 
 
SZERENCSÉS ESETBEN: hamar rájönnek, hogy ez nem fog menni és egy kávé után búcsút intenek a felek egymásnak.
 
KEVÉSBÉ SZERENCSÉS ESETBEN: van némi szimpátia, de nem igazán értik egymást, ezért még találkoznak egyszer. Reméleik, hogy a másik nem olyan, csak most pl. rossz napja volt neki.
 
MÉG ROSSZABB ESETBEN: újra és újra találkoznak, abban bízva, hogy legközelebb jobb lesz.  - A másik nem lesz olyan félénk / vagy olyan sok.  - A másik kevesebbet fog beszélni / vagy többet, mert feloldódik. - Nem ront ajtóstul a házba / vagy végre kezdeményez. - ….
 
Mi lenne, ha lenne egy módszer, egy kód, amivel sokkal többet tudhatsz meg a másikról?  Ha pontosan tudnád, hogy mennyire félénk, beszédes, vagy éppen mennyire kezdeményező? Csak a születési dátumokra van szükség és a kapcsolati elemzéshez. Kattints és számolj! Ha pedig már együtt jártok és szeretnéd a másik embert jobban megismerni és kíváncsi vagy a kapcsolatotok dinamikájára, kérj párkapcsolati elemzést.  Akár letölthető formában meg is rendelheted. :-)
 
Kalkulálj vagy töltsd le az elemzést, alaposan merülj el benne és legyetek boldogok!

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében