Blog

Blog

Hogyan változtathatod meg az adottságaidat?

Ó, ebben nincs semmi különös, szívmegállással!
És ez teljesen komoly. De érdemes ezt átbeszélni.

Jó úgy, ahogy van

 

Mindenki annyi energiával születik, amennyire az életfeladataihoz szüksége van. 
Ezzel lehet vitatkozni, de nem érdemes. 
Ha másra lenne szüksége, más energiával születne.
Egyes emberek alacsony össz-életenergiát kaptak, mások pedig sokat. Ha feltárnánk a szülött előző életeit, jelen életének feladatait, világossá válna, miért ennyi az annyi.
Mindkét verzió lehet könnyítés és nehezítés is. A sokkal például kezdeni kell valamit, a kevéssel pedig el kell tudni fogadni segítséget, vagy használni kell valamire az érzékenységet. 
A legkisebb össz-életenergia 117, a legmagasabb 499.
  • 117-tel születettek az emberek például 2022. április 20-án
  • 119-cel 1988. október 19-én.
  • 499-cel 1990. november 21-én.
  • 494-gyel 2003. július 16-án.
Ha szeretnéd tudni a saját össz-életenergiádat, akkor használd a Kronobiológia kalkulátorunkat
 
Úristen! És lehet a lányomon segíteni?
 
Egyszer egy Önérvényesítő anyukának meséltem az önfeláldozó érzelmi adottságú lányáról.
Fontos volt tudnia, miért működik a lánya másképp, mint ő és ne nézze őt ostobának, amikor egy-egy helyzetben nem úgy reagál, ahogy az anyja.
A kislány szívesen vállalt feladatokat az iskolában és könnyen lemondott a dolgairól. Vagyis pont úgy működött, ahogyan neki működnie kellett. 
Az anyuka riadtan kérdezte, hogy:
"És lehet ezen segíteni?"
Hiába, nem sokat értett meg a mondandómból. Ezért nem kíméltem és egyszerűen válaszoltam: 
- Igen lehet, szívmegálással.
Na ez már bejutott. Felfogta, hogy ne akarjon mást, mint ami van. És talán a maradék időben találtam olyan mondatokat, amiből megértette, hogy a lányával nincs semmi baj.

Szívmegállás

 

Mit is jelentett a válaszom? 
Azt, hogy szert tehetünk új energiákra, ha a születéshez hasonló dolog történik velünk.  Születésünkkor a Föld rendszerének aktuális energetikai állását töltjük le magunknak. Ez az egész életre meghatározó lesz számunkra. Ezért pont az a nap a legjobb a megszületésünkre és nem egy másik. 
Akkor is ha tervezett szülésről van szó, de erről majd egy másik bejegyzésben írok.
A szívmegálláskor - és persze újjáélesztéskor - az aznapi energia töltődik be az illetőnek. Innentől kezdve ezzel kell boldogulnia. De az eredeti - vagyis a születésekor kapott - sem múlik el. Ettől kezdve mintha két Kronója lenne neki. Az egyik átmossa a másikat. Mindkettő igaz egyszerre.
Érdekes megfigyelni, hogy az új adottság miben tér el az eredetitől. Ebből nagyon sok mindenre lehet következtetni. Nem véletlenül azon a napon történt a szívmegállás és újjáéledés. 

Akinek jót tett a szívmegállás

 

Egy ismerősöm nagyon alacsony energiával és rendkívül beteges testtel született. Az orvosok nem is jósoltak neki hosszú életet, még felnőttkort se nagyon. Majd 20 éves kora körül elütötte egy autó. Újraélesztés, hatalmas műtét következett. Bármilyen szörnyű is, ez volt a legjobb, ami ezzel a fiúval történhetett, mert aznap kb 50%-kal nőtt az össz-életenergiája. Így sem lett sok, de ez már akkora változást jelentett az eredetihez képest, ami biztosította az új élet lehetőségét. 
Meg kell jegyeznem, hogy egész életében nagyon sokat tett magáért és ebből az önmagáért tevésből lett később a hivatása. Speciális terápiákat tanult és alkalmazta beteg embereken. 

Aki még szokja

 

Más ismerősöm, sokkal finomabb energiákkal született újjá egy műtét után. Már kevésbé tudta úgy nyomni a gázpedált, mint azelőtt. Sokkal antennásabb, intuitívabb lett a finomodás után - aminek nagy hasznát látta a hivatásában. De képtelen elhinni magáról ezt az új fáradékonyságot, pedig olykor szinte már összeesik. Túl sokat töltött a veleszületett tempója szerint. Nem tud áthangolódni. Az érzelmi adottsága viszont önérvényesítő lett. Ez segített neki kijelölni a határait, ami addig lehetetlen volt számára. Régebben a kliensei és a férje is teljesen a fejére nőttek. Na, azóta ez másképp van. 

Mi ebből a tanulság?

 

Ne vágyj más adottságra, mint amivel születtél.  De ha nem boldogulsz vele és az élet úgy hozza, hogy új lehetőséget kapsz, az nem véletlen fog megtörténni. És nem is véletlen napon.
Számold ki az oldalunkon, milyen adottságokkal születtél először, másodszor, ... És figyeld meg miben változtak az adottságaid. Messzemenő következtetéseket vonhatsz le belőle.
 

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében