LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Az igazi énünk az igazán izgalmas

Igazi énünk a vérmérsékletünkben leledzik. Személyiségünk pedig a köntös, amelyet magunkra veszünk.  A minap egy kommentelő ezt írta a Facebook-on:

"Hát, ez a jellemzés nem állja meg a helyét. Alig talált valami! Én egyáltalán nem így viselkedek. Már megint egy hülyeség!"

Teljesen megértettem az illetőt. Ugyanis pont erről szól a Kronó. El nem tudjátok képzelni, mennyire nem az adottságaiknak megfelelően élnek az emberek. Ennek a legegyszerűbben nyakon csíphető tünete az - energiahiány, - a betegségek és - a fejfájás. Ugyanis az emberek nagy része közel sem élhet úgy, ahogy neki jó lenne. Miért? Mert másra tanította őket a világ.

  • A szülők elvártak egy tempót, pedig ő szerette volna a megfontabban csinálni a dolgait (—> energiahiányos lett)

  • Azt mondták, hogy nem szabad sírni vagy nem szabad annyit beszélni és eltávolodott az érzelmi adottságától. (—> rákos lett)

  • Anya miatt különórákra kellett járni, pedig gyakorlatias az agya (—> pl. örökös fejfájástól szenved)

Az emberek azt hiszik, hogy ismerik magukat, pedig nem. Azt tudják, hogy a világ szerint hogyan kéne élniük. A gyerekek azt tudják, hogy a szülők szerint milyennek kell lenniük. És akkor jön ez a Kronobiológia a sok "hülyeséggel", ami nagyon mást mutat.

Érthető reakció, ha valaki inkább a Kronót hibáztatja, mert akkor szembe kellene néznie azzal, hogy eddig nagyon benézett valamit. Mi elbírjuk a kritikát, nekünk nem fáj, mert ezerszeresen kipróbáltuk a módszert.

Érdemes ragaszkodni az igazadhoz, vagy inkább lennél energikus és egészséges?

Szóval vettem a fáradtságot és írtam annak a posztolónak. Meséltem a Kronóról. De nem hiszem, hogy segítettem neki. Viszont rajtam ez már nem múlik.

Én csak arra a sokezer esetre tudok gondolni, akiknek megoldódott valami problémájuk. Pl. az adottságainak megfelelő iskolába íratták a gyereket és nem fájt többé a feje. Pl. abbahagyhatta a gyerek a versenysportot, mert nem bírta. Pl. a férj beleszeretett újra a feleségébe, mert az már nem szekálta a hangos beszéde miatt. Pl. az anya elkezdte nem félteni a rosszul evő gyerekét. ...

De jó is lenne megismerni a valódi vérmérsékletünket és tudni:

  • milyen energiákból tevődünk össze

  • kik vagyunk valójában

  • miért reagálunk éppen így vagy úgy

  • melyek az erősségeink

  • hogyan fokozhatjuk az erősségeinket

  • mik a gyenge pontjaink és miként győzhetjük le azokat

Mindez lehetséges.  A Kronó elárulja, mi módon vizsgálhatjuk meg énünket vagy hogyan térhetünk vissza önmagunkhoz.  Hogyan hozhatjuk ki a rendelkezésre álló alapanyagból a lehető legtöbbet. A MindenAmiKrono oldalon megtudhatod és megértheted önmagadat, a rokonaidat, a barátaidat, és megtanulhatod miként élhetsz együtt velük.  Sokféle módon megváltoztattad már magadat. De az eredeti, az az igazán izgalmas.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók