Blog

Blog

Kinek viszi el az emésztés az energiáját?

Minden tevékenységünk energiát használ el. Még az alvás is. Ahhoz is erő kell, hogy egyhelyben maradjunk- mondja a Kronobiológia. Így van ez az emésztéssel is. Most nem a gyomorcsakra terhelhetőségét vizsgáljuk, hanem az életenergiát. 
 
1. ESET:
 
Nem kell atomfizikusnak lenned ahhoz, hogy megértsd. a kis energiával született emberek nem azért születtek, hogy emésszenek. Nekik a kevés energiájukat másképp kell felhasználniuk. Aki 250 alatti összéletenergiával született, az figyeljen oda arra, hogy mit eszik és mennyit. 
Ha fizikai síkon több energiád van és terhelhető a gyomrod, de érzelmileg és intellektuálisan nem áll ennyi erőforrás a rendelkezésedre, akkor azt tanácsolom, hogy légy mértékletes az evésben. Neked ugyanis azzal a kevéssel kell működnöd és nem szórhatod el olyasmire, mint az evés.
Az élet annyira értékes, a tapasztalás is, de ehhez energiára van szükséged. Biztos, hogy meg akarsz rekedni az emésztés szintjén? 
 
2. ESET:
 
Ha 100 alatti (de még inkább, ha 70 alatti) a fizikai energiád: 
  • Mimózikus,
  • Lobélikus,
  • Klimatikus,
  • Kamélikus,
de közben más szinteken sok van, akkor megint érvényes a fenti intelem.  Vagyis, ha sok érzelmi és intellektuális energiával születtél, de fizikailag nem vagy terhelhető, akkor látszólag sok az összenergiád, de nem fizikai szinten. Tehát nem terhelhető a gyomrod és nem is ott van az életfeladatod. 
Ez esetben is lehetsz például szakács. Csak ne zabálj, hanem figyelj a részletekre, légy kifinomult a konyhában, mert neked épp ehhez lesz jó érzéked.
A Kronobiólógia az élet minden részletében tud tanácsot adni. Ehhez viszont érdemes átlátni a rendszert. Akkor meg sem kell ezeket tanulni, mert a szemléletmód bőven elegendő, hogy megadd magadnak a választ az energiák oldaláról.
 

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Legyél büszke arra, hogy önfeláldozónak születtél!

Magas életenergiával élve sem könnyű

Ne akkor kapj észbe, amikor már elhagytak!

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében