LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Aki a mai világban jobban boldogul

A mai üzleti életben bizonyos alkatú emberek jobban boldogulnak. Ők azok, akik imádnak előrehaladni és bátran törnek a céljuk felé. Még csak nehezükre sem esik gyorsabban és többet végezni. 

  • A könnyed Klimatikusoknak ösztönzésre van szükségük. 

  • Mások inkább elemezni szeretnek és muszáj rávenniük magukat a cselekvésre. 

  • A Konzervatívoknak pedig nincs kedvük ennyire megerőltetni magukat.

A Raptorikusoknak nagy szerencséjük van a teljesítmény-központúságukkal a mai világban.

Egyszer egy vezetőedző felesége így panaszkodott egy interjúban. -Szerintem ha véletlenül holnap meghalnék, a férjem biztos kitalálna rá valamit, hogy engem jegeljenek a bajnokság végéig és akkor végre időt szakíthatna egy jól megszervezett temetésre.

Egy másik férj a szintén Raptorikus feleségére így panaszkodott.  - Lerobbantunk az autóval és útközben be kellett állnunk egy szerelő műhelybe. A feleségem útközben egy előadását szervezte és a papírjait rendezgette. Egyáltalán nem zavarta, hogy lerobbantunk. Miután beálltunk a műhelybe, a motorháztetőre kirakta a postitjeit és a papírjait próbálta csoportosítani. Csak akkor ocsúdott föl a megszállottságából, amikor a szerelők felemelték az autót 2 méter magasra és nem érte el a papírjait. 

A férfinek a Kronobiológia tanfolyam segített megérteni, hogy milyen nehéz a feleségének (Raptorikus) leküzdenie a munkamániáját. 

A nő pedig megértette, hogy attól, hogy a könnyedebb vérmérsékletű (Klimatikus) férje nem minden percben a munkájára fókuszál, nem másodosztályú állampolgár.

A jó házasság titka egymás adottságainak ismerete. :-) Cimke: Raptorikus, Klimatikus / Kamélikus

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók