LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Ahol nincs internet, mi ott is kiszámoljuk a Kronobiológai képletet!

Vajon milyen lenne, ha egy hegytetőn találkoznál egy helyes férfival és nem lenne Wifi, hogy kiszámold az illető Kronóját? - Ezt a kérdést tettem fel a szombaton elkezdett Kronó tanfolyam hallgatóinak.

Na jó, nem pont ezt. Az eredeti kérdésben meztelen volt a férfi, de ez nem lényeges. 

Ugye ez a kérdés azoknak izgalmas, akik már használják az oldalunkon a számolóprogramot. Ők kiszámolták a kalkulátor segítségével a saját és az összes ismerősük képletét, hogy megtudják, milyen is az illető eredeti tulajdonságai szerint. 

Na, de mi van akkor, ha nincs áram, nincs adatforgalom, nincs kalkulátor, ...?

Akkor sincs vész. Erre az esetre tanultuk meg kézzel kiszámolni a Kronó képletet - ahogyan azt régen csináltuk. A történet csak néhány összeadás, kivonás, táblázatban keresgetés, mégis van benne egy kis izgalom. Itt-ott el lehet benne csúszni. Egy óra alatt mindenki belejött. 

És talán segített benne az a vízió is, hogy milyen lenne azzal a fiatal emberrel találkozni a hegytetőn. Mire számíthatunk tőle? Erőteljes, tettre kész reakcióra? Vagy egy lírai beszélgetésre? Mindjárt érdekesebb a matematika is. :-) Én szeretem, ha tanulás közben beszélgetünk, motiváltak vagyunk és nem lankad az érdeklődés. 

Szóval, ezek a kis hétvégi konzultációk támogatják a most kezdődött Mentorált Kronó Tanfolyam hallgatóit. 

Ha szeretnél jelentkezni, még megteheted.  A konzultációról felvétel készült, hogy aki későn jelentkezik, szombat reggel a piacon vásárol vagy más dolga akad, az se maradjon le .

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók