Blog

Blog

Michelangelo adottsága

Léteznek olyan adottságú emberek, akik szeretnek elmélyülni egy-egy témában. Alapos felkészülés után valósítják meg, ami megszületett a képzeletünkben. A veleszületett zsenialitás nem elegendő.
 
Mielőtt Michelangelo megalkotta volna a nagy szobrait vagy a Sixtus-kápolna mennyezetét, nagyon alaposan felkészült. A szobrai elkészítése előtt hullakamrákat látogatott. Felboncolt tetemeket, hogy megismerje az izmokat, inakat és csontokat. Sokkal alaposabban tárta föl az emberi test lényegét, mint a kortársai. 
 
Egy könnyed, csapongó természetű ember inkább egy mai modern alkotást hozna létre. Igyekezne minél előbb elkészíteni és lehet, hogy félúton abba is hagyná. Szerencsére azonban Michelangelo nem így járt el. Négy évig festette a Sixtus-kápolna mennyezetét és ügyelt arra, hogy ne kelljen lépten nyomon leszaladni a lépcsőn, mert otthagyott egy rongyot, egy festéket. Vagy esetleg át se gondolta volna, hogy aznap mit fog festeni. Sőt, nem mondta le néhány hét után és hagyta ott szegény szereplőket fügefalevél nélkül.
 
A Konzervatív, a Foresztikus, a Mimózikus ember hajlandó alaposan felkészülni és elmélyülni a munkájára. Így olyan feladatok elvégzésére is alkalmas, amire a könnyed, vidám, csapongó Klimatikusok alkalmatlanok.

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében