LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Ne várj olyat a férjedtől, amit nem tud teljesíteni

A Kronobiológia már sok emberi kapcsolatot megmentett. Éva is úgy döntött, hogy inkább marad, Mert végre érti a férjét.

Okoskodás vagy bölcsesség

Aki tanácsot kér, nem a te igazságodra kíváncsi, hanem arra, hogy neki mi fog működni.

Tanácsadói munkám során többször előfordult, hogy ugyanazon a napon az egyik kliensemnek mondtam valamit, a következőnek pedig épp az ellenkezőjét. És mind a kettő hibátlan volt.

Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy a bölcs tanácsra az a jellemző, hogy van valami tapasztalati alapja és a gyakorlatban is megállja a helyét. Mentes az egótól és az egyénre szabott.

Ha nem ismertem volna a Kronobiológiát, rossz tanácsot adtam volna. A segítő szakmában nem elég a lelkesedés, a jó szándék meg a kedvesség. Az sem árt, de a lényeg a megalapozottság.

Váljak vagy adjak még esélyt a házasságomnak?

A) Mennyire illenek egymáshoz az adottságok

Nemrégiben találkoztam Évával, aki abban kért segítséget, hogy segítsek eldönteni: lehet-e a kapcsolatán még javítani vagy inkább váljon el. Bár sok módszerrel dolgozom, ebben az esetben a Kronobiológia miatt egyből tudtam a választ.

A konzultáció elején rajzoltatni  szoktam az ügyféllel. Amíg ő rajzol, én kiszámolom az ő Kronobiológiai képletét. Ha más is szerepel az ügyben, akkor azét is. Szerencsére már rendelkezésemre áll a Mindenamikrono.hu honlap és így már nem kell kézzel számolgatnom.

Neked sem. Plusz nem merül fel a kézi számolásnál gyakori elszámolás.

Szóval, Éva rajzolt és már abból láttam, hogy ő, aki nagyszerű, gyönyörű és sokoldalú, a háttérbe húzódik és maga elé tol egy csenevészebb személyt. Elbújik mögé. Neheztel valamire, ami elválasztja az életútjától. Nem tud rácsatlakozni. Már ez is sokat segített. Aztán panaszkodott a párjára, aki mindenre nemet mond, hétvégén meg csak alszik. Annyi mindent szeretne tőle, de nem kapja meg. 

Éva Kronobiológiai képlete jó erős adottságokat mutatott. Minden szinten terhelhető, sokat bír fizikailag, érzelmileg és szellemileg is. Nagy összéletenergiával született ember.

A férje meg szinte mindenben a minimummal. (Ez senkit sem minősít, erről már többször írtam.) Mindezek mellett fizikai munkát végez. 

Érzelmileg Éva Szenvedélyes, ellenben a férfi lelkileg sokkal finomabb. Éva agya terhelésre vágyik, ám a férje gyakorlatias elméje, bőven kimerül a napi ötletelésben és munka szervezésben. 

Így az oldásunk első része arról szólt, hogy Éva megismerte kettőjüket a képlet alapján.

Egyszer csak kitisztult a kép! 

Éva nem véletlenül kapott ennyi energiát, neki minden szinten terhelnie kell magát. Nem bújhat el a párja mögé és elégedetlenkedhet a háttérből.  A férjnek viszont nincs ereje plusz ötletekre, programokra. Egész héten át jól teljesít a munkájában, de neki az egész heti teljesítményét hétvégén kell kipihennie.

Általában a minden szinte alacsonyan terhelhető emberek egy-két életterületet tudnak jól vinni, a többi területen nem produkálnak. Ezért nekik jól meg kell választaniuk,  melyik az a két terület, amit menedzselnek, a többibe vagy takarékon, vagy sehogysem működnek.

Látni kellett volna Éva arcát, ahogy megváltozott pusztán azáltal, hogy újra definiáltuk a kapcsolatukat. Értelmet nyert az elmúlt évek civódása. 

B) Van-e dolguk / megoldandó feladatuk egymással?

A kapcsolati elemzés csak ezután következett. Fontos információ volt, hogy van dolguk egymással - mindhárom szinten, Sőt, karmikusan is. A Kronó képlet erről is részletesen beszél. Tehát nem csak a szél fújta őket össze, hanem ez a két nagyon különböző ember okkal van együtt és van mit tanulniuk a kapcsolatukból. 

Tulajdonképpen ezt a háromszintű kapcsolatot nevezzük VÉGZETES kapcsolódásnak. Egyrészt nagyon erős, alig lehet szabadulni belőle, másrészt vannak bizonyos dolgok, amit érdemes figyelembe venni. 

De ez már egy másik történet. Legközelebb beszéljünk a végzetes kapcsolatról is!

Epilógus

Mostanában sok olyan nővel találkoztam, aki elbújik a párja mögött, miközben ő is tehetséges, briliáns, van mit adnia a világ számára. Ahogy a többieket, úgy Évát is ahhoz kellett hozzá segíteni, hogy hagyja békén a férjét, örüljön ha az szereti őt és még nem lett elege a szekálásból.

Ehelyett Évának kezdenie kell valamit a hátralevő 30-40 évével. Neki kell megvalósítania, amit a férjére akart hárítani. Nagyon tetszett neki a korrekció és a házi feladat, ami segít ráhangolódni a saját energiáira és életfeladatára. 

Nem tudtam volna ilyen jól megközelíteni az esetet és megfelelően jó tanácsot adni neki, ha nem ismerem a Kronó tudományát és nem használom a kapcsolati kalkulátort. Ha kedvet kaptál hozzá, te is számold ki bármelyik embertársaddal a kapcsolatod összefüggéseit. 

Ehhez előfizetőnek kell lenned. Üdv a csapatban!

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók