Blog

Blog

Ne várj olyat a férjedtől, amit nem tud teljesíteni!

A Kronobiológia már sok emberi kapcsolatot megmentett. Éváék például nem váltak el.
Miután megértette a férjét, elfogytak a neheztelései, úgyhogy inkább marad, mert végre érti a férjét.
 
Váljak vagy adjak még esélyt a házasságomnak?
A) Mennyire illenek egymáshoz az adottságok
 
Éva abban kért segítséget, hogy el tudja dönteni: lehet-e a kapcsolatán még javítani vagy inkább váljon el. Bár sok módszerrel meg lehet közelíteni ezt problémát, ebben az esetben a Kronobiológia által egyből adódott a választ.
 
Mi, Kronobiológiával foglalkozók a konzultáció elején szoktunk rajzoltatni az ügyféllel. Amíg ő rajzol, mi kiszámoljuk az ő Kronobiológiai képletét. Ha más is szerepel az ügyben, akkor azét is.
 
Szerencsére már rendelkezésünkre áll a MindenAmiKrono.hu honlap és így már nem kell kézzel számolgatni, mint régen. Neked sem. Plusz nem merül fel a kézi számolásnál gyakori elszámolás.
 
Szóval, Éva rajzolt és már abból látszott, hogy ő, aki nagyszerű, gyönyörű és sokoldalú, a háttérbe húzódik és maga elé tol egy csenevészebb személyt. Elbújik mögé. Neheztel valamire, ami elválasztja az életútjától. Nem tud rácsatlakozni. Már ez is sokat segített. Aztán panaszkodott a párjára, aki mindenre nemet mond, hétvégén meg csak alszik. Annyi mindent szeretne tőle, de nem kapja meg. 
 
Az egyik ilyen, másik meg olyan

 

Éva Kronobiológiai képlete jó erős adottságokat mutatott. Minden szinten terhelhető, sokat bír fizikailag, érzelmileg és szellemileg is. Nagy összéletenergiával született ember.
 
A férje meg szinte mindenben a minimummal. (Ez senkit sem minősít, erről már többször írtam.) Mindezek mellett fizikai munkát végez. 
 
Érzelmileg Éva Szenvedélyes, ellenben a férfi lelkileg sokkal finomabb. Éva agya terhelésre vágyik, ám a férje gyakorlatias elméje, bőven kimerül a napi ötletelésben és munka szervezésben. 
 
Így a konzultáció első része arról szólt, hogy Éva megismerte kettőjüket a képlet alapján.
 
Egyszer csak kitisztult a kép! 

 

Éva nem véletlenül kapott ennyi energiát, neki minden szinten terhelnie kell magát. Nem bújhat el a párja mögé és elégedetlenkedhet a háttérből.  A férjnek viszont nincs ereje plusz ötletekre, programokra. Egész héten át jól teljesít a munkájában, de neki az egész heti teljesítményét hétvégén kell kipihennie.
 
Általában a minden szinte alacsonyan terhelhető emberek egy-két életterületet tudnak jól vinni, a többi területen nem produkálnak. Ezért nekik jól meg kell választaniuk,  melyik az a két terület, amit menedzselnek, a többibe vagy takarékon, vagy sehogysem működnek.
 
Látni kellett volna Éva arcát, ahogy megváltozott pusztán azáltal, hogy újra definiáltuk a kapcsolatukat. Értelmet nyert az elmúlt évek civódása. 
 
B) Van-e dolguk / megoldandó feladatuk egymással?
 
A kapcsolati elemzés pedig még csak ezután következett. Fontos információ, hogy van dolguk egymással - mindhárom szinten. Sőt, karmikusan is.
A Kronó képlet a sorstani kapcsolódásról is részletesen beszél. Tehát nem csak a szél fújta őket össze, hanem ez a két nagyon különböző ember okkal van együtt és van mit tanulniuk a kapcsolatukból. 
 
Tulajdonképpen ezt a háromszintű kapcsolatot nevezzük VÉGZETES kapcsolódásnak. Egyrészt nagyon erős, alig lehet szabadulni belőle, másrészt vannak bizonyos dolgok, amit érdemes figyelembe venni. 
 
De ez már egy másik történet. Legközelebb beszéljünk a végzetes kapcsolatról is!
 
A Kronobiológia mindenkinek más tanácsot ad

 

Aki tanácsot kér, annak nem számít, másnak mi jvált be. Ő arra kíváncsi, hogy neki mi fog működni. A hozzánk fordulóknak sokszor ugyanazon a napon épp az ellenkezőjét tanácsoljuk. És mindkét verzió hibátlan. Ugyanis a Kroó tanácsai a kérdezőhöz és annak a temperamentumához igazodnak.
Hogyan lehetséges ez?

 

Úgy, hogy a bölcs tanácsra az a jellemző, hogy van valami tapasztalati alapja és a gyakorlatban is megállja a helyét. Mentes az egótól és az egyénre szabott.
Ha nem ismertük volna a Kronobiológiát, rossz tanácsot adtunk volna. A segítő szakmában nem elég a lelkesedés, a jó szándék meg a kedvesség. Bár az sem árt, de a lényeg a megalapozottság.
 
Epilógus
Sok olyan nővel találkozunk, akik elbújnak a párjuk mögött, miközben ők is tehetségesek, briliánsak, van mit adniuk a világ számára. Ahogy a többieket, úgy Évát is ahhoz kellett hozzá segíteni, hogy hagyja békén a férjét, örüljön ha az szereti őt és még nem lett elege a szekálásból.
Ehelyett Évának kezdenie kell valamit a hátralevő 30-40 évével. Neki kell megvalósítania, amit a férjére akart hárítani. Nagyon tetszett neki a korrekció és a házi feladat, ami segít ráhangolódni a saját energiáira és életfeladatára. 
Nem tudtunk volna ilyen jól megközelíteni az esetet és megfelelően jó tanácsot adni neki, ha nem ismerjü a Kronó tudományát és nem használjuk a kapcsolati kalkulátort. Ha kedvet kaptál hozzá, te is számold ki bármelyik embertársaddal a kapcsolatod összefüggéseit. 
Ehhez előfizetőnek kell lenned. Üdv a csapatban!

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Payment

Analysis

Worksheet

Course

Videos

Blog

Miért nem tanul meg egyetlen magyar szót sem?

Járj a saját cipődben! Nem biztos, hogy olyan vagy mint mások

Az önismeret csökkenti a bűntudatot

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében