LotuszElvalaszto

Blog

Blog

Szellemes történet

Szellemirtás Kronobiológiával - a megoldás olykor nem spirituális  

Irma egyáltalán nem érdeklődött a spiritualitás iránt. Azonban az utóbbi időben szellemeket érzékelt a lakásban. Már aludni sem bírt. A teljes kimerültség határán kért segítséget.

- A párommal nemrég költöztünk új lakásba. Az én dolgom volt levezényelni a lakásfelújítást, majd berendezni a helyiségeket. Végre túl vagyunk az egészen és most meg nem tudok pihenni. Bezzeg a férjem! Ő fáradtan jön haza, ahogy lefekszik, egyből elalszik. Persze őt nem zavarja semmi. Még a szellemek sem. Csak nekem tűnik fel a sok furcsa hang és motoszkálás. Bár én nem hittem eddig a szellemekben, de bármi is ez, az akarom, hogy szűnjön meg. Egyébként egyszer fenn maradt velem és ő is hallotta.

- Te hol dolgozol? - Én háztartásbeli vagyok. Így beszéltük meg.  - Van szakmád? - Igen régebben egy kreatív ügynökségnél dolgoztam, meg a TV-nél is. De most csak itthon vagyok. A lakás kész, már csak egy-két simítás. Ű

Vannak-e szellemek a házban?

Először ingás módszerrel tisztítottuk meg a lakást a testetlenektől. Az a biztos. A szomszéd lakással határos falakat is, a telket, mindent. Nem csak térben, időben és dimenziókban is kiterjesztettük a tisztítást. Az egész háztömb jól járt Irma spirituális megrendelésével. Minden patyolat tiszta lett, de reméljük, ő is érdemeket halmozott fel. :-)

Azonban megjegyzem, hogy testetlen entitások, energiák szinte mindenhol vannak. Legfeljebb a mennyiségük és a szándékuk nem mindegy. Volt egy gyanúm, hogy végső soron nem erről van szó.

A megoldás olykor nem spirituális

A konzultáció kezdetén én mindenkinek kiszámolom a Kronó képletét - ezt ajánlom minden emberekkel foglalkozó személynek - és rögtön feltűntek Irma intellektuális értékei. Szinte világított a képletben. Mind a bal, mind a jobb agyféltekéje maximális terhelhetőséggel bírt. Ennél nem is lehetett volna jobban. Másoknak az összéletenergiájuk – a fizikait és az érzelmi energiát is figyelembe véve - nincs annyi, amennyi neki csupán a szellemi szinten rendelkezésre áll.

Az éhes majmok esete

Az intellektuális terhelhetőség mutatja meg, mennyi információra van szüksége a szülöttnek, mennyi ideig terhelhető az agya. Az Irmáé sohasem fárad el. Mindig igényel valami foglalkoztatást. 

Valójában épp ez volt a valódi oka az ő szellemes históriájának. Ugyanis akinek ennyire terhelést igénylő az elméje, az nem engedheti meg magának, hogy csak úgy otthon legyen és pihentesse az agyféltekéit, mert ez konkrétan árt neki. Irmának fel kellett volna használnia ezt a rettenetesen sok energiát gondolkodásra, probléma megoldásra, kreatív ötletelésre, meditációra, ..., ha el akarja kerülni, hogy az agya ellene forduljon. 

A két unatkozó agyfélteke olyan, mint két baromira éhes majom. Ha nem etetjük őket, fellázadnak és csemege után kutatnak. Ha nincs min gondolkozniuk, levezetnik az energiájukat, akkor találnak valami gondolkozni-valót. Például egy betegséget (hypochondria) vagy sorstani nehézségeket, de akár szellemeket is figyelhetnek – amik úgyis vannak, jönnek, mennek és többnyire jól elvannak a saját dimenziójukban.

Ne ess a saját tulajdonságaid áldozatává!

Irma ezután arra kapott oldást, hogy a diplomájának megfelelő munkát keressen vagy kezdjen bele olyan tevékenységbe, ami egész nap foglalkoztatja majd az intellektusát.

Neked is érdemes megismerned a saját adottságaidat, hogy ne ess a saját veled született tulajdonságaid áldozatává.

Menj a Kronó számoló felületre és nézd meg a te szellemi síkod összértékét. (6. + 7. csakra) 100 fölött minden sok, 120 fölött meg igazán sok. Az Irmáé 181 volt.

A legjobb viszont, ha megtanulod a Kronobiológia rendszerét és nem csak magadról, de a kollégáidról, a családodról is mindent fogsz tudni. Azt is hogyan tanuljanak, terheljék az agyukat, mennyi szünetet tartsanak, …

Hasonló témájú cik: Amikor fáj a gyerek feje

Ha szeretnél a témában további érdekes információkat olvasni és szeretnéd rendszeresen megkapni az aktuális bioritmusodat, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

Előfizetés

Személyiségteszt

Munkafelület

Tanfolyam

Videók